GÜMÜŞHANE / KELKİT - Sadak İmam Hatip Ortaokulu

Sadak İmam Hatip Ortaokulu

KELKİT Sadak Köyü /GÜMÜŞHANE
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.
Başarılar
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle ilçemizde düzenlenen Cumhuriyet Koşusunda, Okulumuz öğrencilerinden Müstakim YEGİN,minik erkekler 1200 metrede ilçe ikincisi,Serap MERAL Yıldız bayanlar 1200 metrede ilçe üçüncüsü olmuşlardır.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :tam gün
08:30 / 15:55
kalorifer
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
1 - Kullanıma ihtiyaç yok. Ambar olarak kullanılıyor.
servis
sadak köyü/kelkit